Hjørring Gymnasium og HF

Kunden

Hjørring Gymnasium og HF-kursus er et stort alment gymnasium centralt i Vendsyssel. Uddannelsesinstitutionen arbejder med lokalsamfundet og medvirker til, at lokale unge får en uddannelse af høj kvalitet

Med mange faciliteter i topklasse hjælper de unge med at tage næste skridt til deres drømmeuddannelse.

Hjemmeside

Skolen ønskede klarere visuel profil. Outsource dk har tidligere stået for produktionen af brochurer til gymnasiet, så vi kendte på forhånd skolens behov. At skulle arbejde med hjemmesiden betød, at vi kunne lave en rød tråd mellem det trykte og onlineindholdet.

Ud fra dette har vi skabt en hjemmeside, hvor der er plads til både at vise ambitioner. Samtidig er det let at finde det, man leder efter, da menuerne er bygget logisk op. Det er især blevet lettere for HF elever at finde deres menuer på hjemmesiden.

Gennem hverdagsbilleder kan kommende elever få et indtryk af fælleskabet, ambitionerne og læringen.

Den responsive hjemmeside er  opbygget i Concrete5 og super brugervenlig både for Hjørring Gymnasium og HF og for besøgende (Front- og Backend).

Brochurer

Som forlængelse til hjemmesiden er der blevet lavet en ny brochure til både HF og STX. Brochurerne er især oplagte, når skolen holder åbent hus for potentielle elever.

Vi valgte at lave brochuren dobbelt, så den har to forsider. Det giver en indgag til HF fra bagsiden af STX folderen. Dels skaber det et billigere produkt for vores kunde. Dels er det lettere at overskue, da man blot skal vende brochuren og sidst og ikke mindst giver det de kommende elever to indgange til skolen, så de lettere kan finde den retning, der passer til dem.

Gå tilbage til cases