Cases

Flemming Efterskole

Flemming Efterskole er blandt Danmarks mest ambitiøse efterskoler inden for gymnasitik. Efterskolen ligger centralt i Jylland og har en stolt gymnastiktradition, der rækker mange år tilbage. Med mange faciliteter i topklasse tiltrækker de nogle af de bedste unge gymnaster i landet.

Samarbejdet har omhandlet hjemmeside, med følgende specifikationer:

Flemming Efterskole

AVK

AVK Tooling er totalleverandør af komponenter til jern – og maskinindustrien. Man er specialister i bearbejdede komponenter i stål, støbegods, aluminium og bronze, og benytter en kombination af robotteknologi og klassiske håndværksdyder i bestræbelsen på at opretholde en konkurrencedygtig produktion, der takket være sin placering i Danmark drager fordel af at være tæt på kunden. AVK Tooling er specialist i udvikling af prototyper, og lægger vægt på at integrere informationsteknologi i alle led af udvikling og produktion.

Samarbejdet har omhandlet hjemmeside og brochure, med følgende specifikationer:

AVK

Hjørring Gymnasium og HF

Hjørring Gymnasium og HF-kursus er et sort alment gymnasium centralt i Vendsyssel. Uddannelsesinstitutionen arbejder med lokalsamfundet og medvirker til at lokale unge får en uddannelse af høj kvalitet Med mange faciliteter i topklasse hjælper de unge med at tage næste skridt til deres drømmeuddannelse.

Samarbejdet har omhandlet hjemmeside og brochure, med følgende specifikationer:

Hjørring Gymnasium og HF

Cobis

Copenhagen Bio Science Park - COBIS - er centralt beliggende i København i midten af et miljø af ekspertise, når det kommer til viden og kommerciel anvendelse af bioteknologi, medicin og farmakologi. COBIS er et ambitiøst vækstcenter som har som mission at skabe de rette vækstbetingelser for morgendagens bioteknologiske succeser. COBIS har noget at tilbyde dig, uanset om du repræsenterer en etableret life science virksomhed, en CRO inden for life science, eller endda hvis du bare har en god idé, og har brug for hjælp til at komme i gang. Vores samarbejde startede med et 20-siders magasin. Efterfølgende har vi udarbejdet hjemmeside og hjælper dem nu med deres markedsføring gennem Google AdWords.

Samarbejdet har omhandlet hjemmeside, Google AdWords og brochure, med følgende specifikationer:

Cobis

Gymnastikhøjskolen i Ollerup

Ollerup Gymnastikhøjskole er blandt Danmarks mest ambitiøse højskole inden for gymnasitik og idræt – hvis ikke den mest ambitiøse. Højskolen ligger på Sydfyn og har en stolt gymnastiktradition, der rækker mange år tilbage. Med mange faciliteter i topklasse tiltrækker de nogle af de bedste unge gymnaster i landet. Skolen tilbyder gymnastik på højeste niveau og har desuden tilbud til folk, der ønsker at søge in i politiet, m.m.

Samarbejdet har omhandlet hjemmeside, Google AdWords og brochure, med følgende specifikationer:

Gymnastikhøjskolen i Ollerup