Følg bureauet

Skal vi hjælpe dig?

Indtast dine kontaktoplysninger, så ringer vi dig op.

Påkrævet
Påkrævet

Fokus på

GOOGLE DISPLAYNETVÆRK

Google Displaynetværk er et onlinenetværk, der giver dig mulighed for at nå ud til dine kunder gennem forskellige annonceformater på tværs af andre digitale platforme. Det vil sige, at dine kunder vil kunne se dine annoncer, selvom de befinder sig på en anden digital platform. Det kan både være på et andet website og på mobilapps.


Hos Outsource dk er vi eksperter i at øge din digitale synlighed over for potentielle kunder. For at sikre dig skudsikre banner- og tekstannoncer inddrager vi både tekstforfattere, grafiske designere og SEM-konsulenter. I fællesskab sørger vi for, at din virksomhed får det bedst mulige afkast.

 

Hvordan fungerer det?

Google Displaynetværk hjælper dig med at fange en brugers opmærksomhed tidligt i købsfasen. Det gælder om at være synlig, der hvor brugeren søger efter lignende produkter på nettet.


Displaynetværket skal forstås som et netværk, der hjælper dig med at få dine annoncer ud på andre platforme, der har indhold, der relaterer sig til dit. Indenfor Displaynetværket skal du udvælge søgeord, emner og typer af sider eller specifikke websites til dine annoncer og målgrupper, som dine annoncer skal vises til.


Du kan bruge manuelle placeringer til at få dine annoncer vist på bestemte websider, i spil, i onlinevideoer, i RSS-feeds og på mobilapps og mobilwebsites, som du selv vælger. Du kan også blokere en visning af dine annoncer på sider, som ikke er relevante, efter din mening.

 

Du kan både vise tekst-, video-, billed- eller rich media-formater på Displaynetværket. Det er vigtigt at tænke kreativt med dine annoncer, når det gælder om at være synlig og engagere brugerne med tiltalende annonceformater. Bevægelse og farver er for eksempel gode elementer til at tiltrække opmærksomhed, og animationer eller video kan fortælle en historie.

 

Find din rigtige målgruppe

Google Displaynetværket består af flere millioner websites, der gør det mulig for dig, at nå ud til over 90 % af brugerne på internettet.


Displaynetværket er derfor ideelt til at hjælpe dig med at finde den rigtige målgruppe på tværs af websites. Det giver dig også mulighed for at være strategisk og få dit budskab ud til potentielle kunder på rette tidspunkt og den rette platform. På den måde når du ud til din specifikke målgruppe og finder de brugere, der allerede er interesseret i det, du tilbyder.


Du kan oprette en remarketingkampagne, så dine annoncer bliver vist til den specifikke gruppe af brugere, der har besøgt din hjemmeside før. Du kan også bruge tilknytningsbaserede målgrupper, der bruges i forbindelse med annoncering på tv, hvis du vil nå bredt ud til målgrupper og øge brandbevidstheden.

 

Sådan når du dine mål

For at kunne gøre et bestandigt indtryk på brugerne, er der nogle almindelige mål, som du kan nå ved at annoncere på Displaynetværket:
 

1. Sælge flere tjenester eller produkter

2. Opbygge kundeloyalitet

3. Interagere med kunder

4. Øge brandebevidstheden


Når du har sat nogle mål, er det ligeså vigtigt at måle på resultaterne af annoncerne undervejs. Med Google AdWords-kampagner kan du måle, i hvor høj grad du når dine mål.
Du kan se, præcis hvilke typer websites dine annoncer vises på, hvilke annoncer der opnår flest klik, og hvilke websites der sikrer dig der største salg for færrest penge.


Du kan justere din budgivnings- og målretningsstrategi på annoncerne baseret på dine kampagnerapporter. Disse data kan for eksempel vise, om klik fra en side på Displaynetværket har haft en større (eller mindre) sandsynlighed for at hjælpe dig med at nå dine mål. Dette kan få AdWords til automatisk at justere dit bud. Justeringen kan hjælpe dig med at opnå øget værdi, holde budgettet og nå dine forretningsmæssige mål.
 

Der kan gå op til 12-24 timer, før dine ændringer i Displaynetværket træder i kraft, og de vises muligvis ikke med det samme. Dette skal du være opmærksom på, når du foretager en ændring i en eksisterende kampagne eller opretter en ny. Det kan være en god idé at konfigurere din kampagne nogle dage før lanceringen og angive en startdato, der ligger ude i fremtiden.

 

Outsource til Outsource

Om vi taler Facebook, Google AdWords, Google Shopping, Google Søgenetværk, eller andre former for annoncering, tager vi afsæt i din virksomhed og branche. Sammen med dig sætter vi en målsætning og udarbejder en strategi. Vi sørger for løbende optimering og optimal effekt af jeres markedsføring. Du vil få overblik over det udførte arbejde og resultaterne, vi skaber. 

 

For os er valget simpelt. Outsource din marketingsafdeling til Outsource dk. Vi flytter din virksomhed fra A til B. Fra analyse til resultat. 

 

Vil du vide mere?

Udfyld kontaktformularen eller ring til vores SEM-specialist Frederik Lund Jakobsen på 25 22 30 04
 

Vi kan også hjælpe jer med Facebook og Google's øvrige annonceformer

Kursustilmelding

Vores helte deler ud af deres superkræfter. 
Vi tilbyder løbende kurser for dig og din virksomhed. Bliv skarpere på, hvad der er relevant for jer!
 

Det er gratis, og du behøver ikke være i alliance med os for at deltage.