Kompetencer

Online Annoncering

 

Vil du betale en bondegård for at ligge øverst på Google, så spring over dette afsnit

Online Annoncering er en meget dyr jungle, hvis du ikke ved, hvad du kaster dig ud i. Men det kan også være indbringende, hvis du gør det rigtigt. Det er her, vi kan gøre en forskel for dig.

Med Google Adwords kan du let komme til at bruge penge på irrelevant trafik. Mange penge. Her betaler du for hvert klik på din annonce (PPC / Pay-per-Click). Finder dem, der klikker på din annonce ikke hvad de søger, har du spildt penge, og leder en kunde forgæves efter jeres produkt er pengene også smidt ud. Vi kan hjælpe jer med, at jeres potentielle kunder klikker på jeres annonce og at de, der intet har at gøre på jeres hjemmeside holder sig væk.

Hos Outsource dk er vi eksperter i Google Adwords. Vi opsætter kampagner efter forudbestemte mål, hvilket ofte giver stor værdi til vores kunder, der ofte oplever stor trafik på grund af fornuftige investeringer i søgeord.

Så I kan vælge, om I vil fortsætte med at betale en bondegård eller investere rigtigt. Vi synes valget er oplagt.

HJEMMESIDER

 

Komplette hjemmesider med kant, unikke detaljer og høj brugervenlighed.

Vi er specialister i gennemførte hjemmesider, der er skræddersyede til netop jer. For at din hjemmeside ikke blot skal ligne din nabos, stiller vi op med fotograf, der professionelt fanger sjælen hos jer. Vores dygtige grafiker lægger en visuel linje, som differentierer jer fra konkurrenten, og vores programmør binder tekst grafik og billeder sammen, så I får det udtryk, I ønsker.

Det skal være nemt for vores kunder at bruge deres hjemmesider. Derfor anvender vi et open source CMS, som er nemt at opdatere, anvende og vedligeholde.

Vi ved, at I ikke gider bruge tid på at ringe til os i tide og utide om at bruge hjemmesiden. Derfor får I en videoguide, der hjælper med de vigtigste funktioner til jeres side. Så kan både nuværende og kommende medarbejdere kaste sig over hjemmesiden.

Vi tager dog telefonen, hvis I alligevel skulle få spørgsmål…

TRYKSAGER

 

Er det trykte medie dødt? Nej. Langtfra, mener vi!

Tyngden af en tryksag, følelsen af kvalitet og værdien af et fysisk medie giver ikke blot en god mulighed for at blive husket. Det er også en oplagt chance for at stikke jeres personlighed og kerneværdier i hånden på jeres målgruppe. Dermed kan I adskille jer fra jeres konkurrenter.

Derfor holder vi fast i det trykte medie, og vi kan oven i købet kalde os eksperter på området. Historien om Outsource dk startede nemlig med udarbejdelse af brochurer, og vi har altid sat en stor ære i at levere et godt, skræddersyet produkt - hver gang.

Brochurens fundament er jeres viden og vores kompetencer. Sammen skaber vi et produkt, hvor I kan genkende jer selv, og som professionelt viser jeres styrker og personlighed. Regn ikke med, at I blot kan smække fødderne op og lade os klare det hele. Uden jeres viden er vi kun halvvejs.