Følg bureauet

Skal vi hjælpe dig?

Indtast dine kontaktoplysninger, så ringer vi dig op.

Påkrævet
Påkrævet

Fokus på

Google Adwords

Google AdWords er ikke bare Google AdWords, men kan opdeles i fire forskellige typer.

Vi er hos Outsource dk klar til at hjælpe din virksomhed - uanset annoncetype. Hele udgangspunktet for vores arbejde er en datadreven tilgang. De rigtige beslutninger baseres på reelle analytiske indsigter. Derfor lader vi dataerne fortælle, hvor vi skal lægge fokus i jeres forretningsudvikling.


Ved du, hvilken type der passer på dig? 

 

1. Google Søgenetværk

(Dét, du forbinder med AdWords)

Google Søgenetværk er din måde at komme til tops på Google, så du bliver set af din målgruppe. Gennem søgenetværket er det dine kunder, der søger efter dit produkt, klikker sig ind på dine annoncer og henvender sig til dig. Simpelt og smart.

Jeg vil vide mere!

 

2. Google Shopping

Shopping-kampagner promoverer dine produkter ved at give brugerne detaljerede oplysninger om, hvad du sælger, inden de overhovedet klikker på din annonce. Dermed kender forbrugerne dit produkt og dets pris, allerede inden de kommer ind på din shop. 

Bliv klogere...

 

3. Google Display Netværk 

Google Display Network giver dig mulighed for at nå ud til dine kunder gennem forskellige annonceformater på tværs af andre digitale platforme. Det vil sige, at forbrugerne vil se dine annoncer, selvom de befinder sig et andet sted digitalt. 

Det lyder spændende!

 

4. YouTube

YouTube er en god platform til annoncering, hvis din virksomhed benytter sig af reklamefilm eller lignende. Du betaler kun for dem, der ser din video - og ikke for dem, der skipper annoncen. Det er en smart løsning, der forsøger at undgå, at du spilder dine penge på dem, der ikke er i købsøjeblikket. 

Dét er noget for mig...

 

(5.) Remarketing

Når du har benyttet Google AdWords-typerne til annoncering af din virksomhed, gælder det om at fange dem, som har kigget, læst, og lukket siden igen - uden at gøre noget.

Gennem den (uofficielle) femte AdWords-form, remarketing, udsender du en reminder til de personer. Det vil øge chancen for, at de vender tilbage og genovervejer dit produkt. 

Show me the magic!

 

Kursustilmelding

Vores helte deler ud af deres superkræfter. 
Vi tilbyder løbende kurser for dig og din virksomhed. Bliv skarpere på, hvad der er relevant for jer!
 

Det er gratis, og du behøver ikke være i alliance med os for at deltage.