Følg bureauet

Skal vi hjælpe dig?

Indtast dine kontaktoplysninger, så ringer vi dig op.

Påkrævet
Påkrævet

Fokus på

YOUTUBE

Hvis din hjemmeside benytter sig af reklamefilm eller andre videoer, er YouTube et godt sted at annoncere. YouTube har over en billion brugere og er derfor verdens næststørste søgemaskine og samtidig det største videosite i verden.

Det er også oplagt at bruge kanalen til annoncering i Danmark, da hele 75% af den danske befolkning logger på YouTube jævnligt. Derfor er det oplagt at markedsføre dig selv, dine medarbejder, dit brand og produkter ved at uploade værdiskabende og fangende videoer.

 

YouTube-annonce?

Den mest brugte annonceformat på YouTube er “TrueView” også kaldet pre-roll. TrueView er de videoannoncer, der vises lige før afspilningen af den video, som brugeren har søgt på.
Det er den reklame, som du kan trykke ”skip” til, efter 5 sekunder.

Ved hjælp af denne annonceformat, kan du selv bestemme, hvem der skal se din video ved hjælp af målgruppesegmentering. Hvis din annonce bliver “skippet” af brugeren indenfor de første 30 sekunder, betaler du ikke for annoncen, da den ikke er blevet set. Det er en smart løsning, der vil undgå, at du spilder dine penge på kunder, der ikke er interesserede i at købe dine produkter eller ydelser.

Fordelene ved at annoncere på YouTube frem for på eksempelvis TV er, at du på YouTube kun betaler for de annoncer, der bliver set. På den måde ved du også lige præcis hvor mange, der har set din annonce.

 

Hvordan fungerer det?

Som en hvilken som helst anden søgemaskine, rangerer YouTube videoer efter relevans og popularitet af indhold, søgeord og emner. Derfor skal din YouTubekanal afspejle lige nøjagtig sådan, som du gerne vil fremstå. Derfor skal indholdet i videoerne, hvordan du navngiver og beskriver videoerne være gennemtænkte og passe til formålet og din målgruppe.


Annoncering på YouTube giver også en mulighed for at blive vist på listen over relaterede videoer eller i relevante søgeresultater på YouTube.
 

Hvad skal videoerne handle om?

Alle videoer kan i princippet bruges som YouTube-annoncer. Så hvis du selv kan producere videoer eller har nogle videoer liggende, så er YouTube en gratis kommunikationskanal for dig at bruge. Du skal blot have en kanal på YouTube og uploade videoerne.

Videoerne skal være værdiskabende for brugerne, og du skal fange deres opmærksomhed. Dine kunder vil have noget konkret ud af videoerne og de vil vide noget om brandet og virksomheden.

 

Derudover er videoer også ideelle til storytelling og få følelser frem i folk. Det er vigtigt at engagere brugerne, så de ser videoen til ende og bliver berørt af din fortælling og får lyst til at handle. I den forbindelse er det selvfølgelig vigtigt at have gjort sig nogle tanker om, hvad du vil have brugerne til at gøre, når de har set din video/annonce.

Har du brug for hjælp til at annoncere på YouTube?

 

Outsource til Outsource

Hos Outsource dk hjælper vi dig med at udforme din YouTube-kanal - fra ende til anden. I fællesskab udarbejder vi en strategi og et skræddersyet forløb, der tager udgangspunkt i:

 

1. Målsætning: Hvad er succeskriterierne?

2. Budskab: Hvilket budskab vil du ud med?

3. Målgruppe: Hvem er din primære målgruppe for videoerne?

4. Videoernes indhold: Bliver budskabet formidlet og rettet mod målgruppen?

5. Tidsplan: Det kan alt fra højtider til tidspunkter i døgnet, der kan karakteriseret som  "primetime". 

 

Du får løbende rapportering over resultaterne og adgang til udarbejdelserne bag. Brug os til at administrere din annoncering på verdens største videosite. 

 

Vil du vide mere?

Udfyld kontaktformularen eller ring til vores SEM-Superman Kasper Olesen på 25 33 30 04
 

Vi kan også hjælpe jer med webdesign og SEO.

Kursustilmelding

Vores helte deler ud af deres superkræfter. 
Vi tilbyder løbende kurser for dig og din virksomhed. Bliv skarpere på, hvad der er relevant for jer!
 

Det er gratis, og du behøver ikke være i alliance med os for at deltage.