Følg bureauet

Skal vi hjælpe dig?

Indtast dine kontaktoplysninger, så ringer vi dig op.

Påkrævet
Påkrævet

Fokus på

KREATIV

Hos Outsource dk har vi tre afdelinger: 1) Rådgivning, 2) Online og 3) Kreativ. I den kreative afdeling finder du vores grafiske designere, programmør og fotojournalist - deraf navnet "Kreativ". Tilsammen kan de toptrimme dit markedføringsmateriale. 

 

Webdesign

Den stigende konkurrence på det online marked, har gjort det altafgørende at skille sig ud, hvis du vil klare dig bedre end dine konkurrenter. Med den rigtige hjemmeside og det rette indhold giver du dine kunder og andre interessenter mulighed for at finde produkter, ydelser og andre brugbare informationer om din virksomhed. 

Læs mere her! 

 

 

Tryksager

I en mere og mere digital verden får tryksager en renæsance. I dag forgår størstedelen af al markedsføring online. På TV. På Google. På Facebook. På Instagram. På Youtube. Og det første du gør, når du åbner din mail, er at slette de 10 første spammeddelser omhandlende tilbud, som du for alt i verden ikke må gå glip af

Den perfekte løsning er at mikse din markedsføring, så du rammer din målgruppe både on- og offline. 

 

 

Fotograf

Uanset om du skal have opdateret din hjemmeside, dine annoncer eller tryksager, så har du brug for nye knivskarpe billeder, som udstråler personlighed, professionalisme og knowhow. Et billede siger mere end tusinde ord. Det er sandt, selvom det efterhånden er et nedslidt ordsprog. Der er intet, som får dit markedsføringsmateriale til at falde mere til jorden, end grumsede og lavtopløselige billeder.

 

 

Vil du vide mere?

Kontakt os allerede i dag og bliv klogere.

Udfyld kontaktformularen eller ring til vores
grafiske Batman, Stig Winther, på 25 77 30 05.
 

Kursustilmelding

Vores helte deler ud af deres superkræfter. 
Vi tilbyder løbende kurser for dig og din virksomhed. Bliv skarpere på, hvad der er relevant for jer!
 

Det er gratis, og du behøver ikke være i alliance med os for at deltage.