Følg bureauet

Skal vi hjælpe dig?

Indtast dine kontaktoplysninger, så ringer vi dig op.

Påkrævet
Påkrævet

FoKUS PÅ

Webshop

En webshop er som bekendt en butik på nettet. Fordelene ved en netbutik kender du: der er altid åbent og ’butikken’ kan besøges direkte fra din computer, mobil eller tablet. 

Du slipper derfor både for at stå i kø sammen med de 1000 andre, der også skulle købe strømper på tilbud den dag, og du kan gøre det fra sofaen. Win win.

 

Hvad er der særligt ved en webshop?

Der findes forskellige måder og løsninger på en webshop og dertilhørende opbygning og design. Men ligesom med en fysisk butik er det ret vigtigt, at butikken er indbydende, behagelig og overskuelig at besøge og dernæst at navigere rundt i.


Dette kan du imødekomme ved at have en responsiv og moderne webshop, der nærmest sælger produkterne af sig selv på grund af det lækre design.

Som webshopejer skal du selvfølgelig også have in mente, at brugere skal indtaste en række personlige oplysninger ved betalingen. Derfor er det ultra vigtigt, at ”kassen” fremstår troværdig, så brugerne ikke bliver skeptiske og i værste fald forlader din shop. Det ville være en skam.

 

Første skridt til en fyldestgørende sikring af din webshop starter med et SSL-certifikat, som du kan læse mere om her.

 

Hvorfor skal jeg have en webshop?

Du skal have en webshop, hvis du på nogen måde sælger noget som andre kan få glæde af. En webshop findes i forskellige udgaver og former afhængig af, hvad formålet med webshoppen er.
 

Fælles for alle webshops er, at du kan sælge dine produkter eller ydelser online. Det kan både være fysiske varer som elektronik eller tøj. Det kan også være ydelser i form af rådgivning, terapi eller kurser.


En webshop kan selvfølgelig laves som en udvidelse af en fysisk butik og tilkobles en eksisterende hjemmeside, der driver trafik ind til webshoppen. På den måde konverterer du besøgende fra din hjemmeside til at være kunder, der køber dine produkter direkte på din webshop.

Din kundestrøm er med fordel samlet ét sted – nemlig online. Med andre ord betyder det, at dine potentielle kunder ikke bliver tabt i den købsproces, der starter ved, at se din hjemmeside, til at de går ind i din fysiske butik og rent faktisk foretager et køb. Derudover kan du efterfølgende forbinde din webshop med Google Shopping og selvfølgelig også sørge for, at din webshop er søgemaskineoptimeret.
 

Jeg skal have en webshop - hvordan får jeg det?

Der er to måder, hvorpå du kan få lavet en webshop: enten ved selv at programmere webshoppen helt fra bunden eller hyre en programmør til at gøre det.

 

Gør-det-selv
Den første løsning kræver en del teknisk forståelse og viden. Det er nemlig ikke bare sådan lige til at programmere en webshop fra bunden. Det er også ret tidskrævende at kaste sig ud i et gør-det-selv-webshop projekt. Men du kan selvfølgelig lære det, hvis du i forvejen ikke ved, hvordan man gør.
 

Outsource processen
Den anden løsning er derimod mere håndgribelig og ligetil. Ved at uddelegere opgaven til et bureau, der eventuelt har egen programmør, varetager de hele opsætningen og processen efterfølgende for dig.

Det er en vurderingssag, om du selv vil programmere webshoppen eller om du vil få et bureau til at gøre det for dig. Det er helt op til dig, men det skal ikke være nogen hemmelighed, hvad vi vil råde dig til at gøre.
 

Outsource til Outsource

Hos Outsource dk hjælper vi dig med at udarbejde den helt rigtige webshop og ramme din målgruppe. Gennem et samarbejde med os, får du en skræddersyet løsning, der passer til dit produkt, målgruppe og brand.

 

Når din webshop har været live i en periode, udarbejder vi kunde- og brugerundersøgelser, så vi kan sikre dig, at dine kunder får den optimale oplevelse på webshoppen.

Her vil du få en løbende rapport over, hvad tallene betyder. Alt efter hvad statistikkerne viser, vil vi finjustere hjemmesiden og dermed ramme din målgruppe 110%.

 

Vil du vide mere?

Udfyld kontaktformularen eller ring til vores grafiske Batman, Stig Winther, på 25 77 30 05
 

Vi kan også hjælpe jer med SEO og Google Adwords.

Kursustilmelding

Vores helte deler ud af deres superkræfter. 
Vi tilbyder løbende kurser for dig og din virksomhed. Bliv skarpere på, hvad der er relevant for jer!
 

Det er gratis, og du behøver ikke være i alliance med os for at deltage.